logo   facebook      twitter
BK Elite 2019 in Anderlecht: TAN≤
« Terug naar nieuwsoverzicht
BK Elite 2019 in Anderlecht: TAN≤ Zijn er nog zekerheden op deze wereld? Jazeker! Lianne Tan wordt Belgisch Kampioen Badminton. En u leest dit inderdaad goed: al voor de 10de keer op rij! Dit jaar baande ze zich weer vlotjes een weg naar de begeerde beker. Focus en professionaliteit zijn de hoofdingrediŽnten van haar badmintonspel. Top!

Deze immer sympathieke Bilzerse heeft een al even sympathieke broer: Yuhan! Hij werd dit jaar uitgedaagd door enkele toppers van formaat. Yuhan speelt graag de shuttle rond, om dan toe te slaan bij een foutje van de tegenstander. Dit spel kon hij zich dit jaar niet permitteren, en dat wist hij op voorhand. Hij werd uit zijn comfortzone gejaagd, maar hield stand! Het leverde hem een 11de Belgische titel op. Chapeau!

Op dag 2 van deze kampioenschappen speelden nog enkele Limburgers tijdens de halve finale en de finale. Ann Knaepen, Kirstin Boonen en Birthe Van Den Berg speelden in de halve finales. Jona Van Nieuwkerke en Dylan Rosius bereikten samen de finale Heren Dubbel. Jona speelde eveneens de finale Gemengd Dubbel.

Badí79 deed zijn uiterste best en organiseerde een mooi kampioenschap zonder noemenswaardige problemen. Dank u wel!

Op naar volgend jaar Ö
Toegevoegd op : 03/02/2019 Terug naar nieuwsoverzicht »