logo   facebook      twitter
Lokerse 2018
« Terug naar nieuwsoverzicht
Lokerse 2018 Beste spelers,

Komende zaterdag openen de langverwachte inschrijvingen van zowat het belangrijkste tornooi van het jaar, het 29ste Internationaal ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub. Dit gaat door in het weekend van 28 & 29 april 2018 in het sportcomplex van Lokeren.

We presenteren ook opnieuw de "Volvo Charels Team Challenge" wisselbeker. De club die er in slaagt om de meeste onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker. Als een club die wisselbeker 3 keer kan winnen binnen de 5 jaar ontvangt de club de Jackpot waar jaarlijks €200 toegevoegd wordt! De Jackpot werd vorig jaar gewonnen en staat nu terug op €200!!

OVERNACHTING OP 300M VAN SPORTCOMPLEX

We richten ons op clubs die aan dit tornooiweekend een soort teambuilding willen koppelen. Naast de Volvo Charels Team Challenge Cup en het individuele tornooi is er ook een mogelijkheid om te overnachten vlakbij. Voor een zacht prijsje kan je 1 of 2 nachten (+ ontbijt) boeken in het Koetshuis.

Zaterdagavond organiseren we ook een players party (info volgt weldra)

Kostprijs : €30 per nacht of €50 voor 2 nachten (incl. ontbijt)

Capaciteit : we hebben kamers van 4, 9, 10 & 12 personen.

Info & Reservaties: kan u bekomen door te mailen naar overnachting(at)lokersebc.be. In de reply ontvangt u de verdere richtlijnen. Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt!SPELREGELS VOLVO CHARELS TEAM CHALLENGE CUP

De club die er in slaagt om de meeste van de (in principe) 30 onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker van de Volvo Charels Team Challenge Cup.
De club die als eerste de wisselbeker 3 keer kan winnen ontvangt de Jackpot waar jaarlijks €200 aan toegevoegd wordt! (dwz. dat de Jackpot binnen 3 jaar op €600 staat, binnen 5 jaar op €100).

Punten worden als volgt verdeeld :

10 punten voor winst in de finale (zowel voor enkel als voor dubbel)
4 punten voor verloren finale (zowel voor enkel als voor dubbel)
Zijn de dubbelkoppels van verschillende clubs dan krijgt elke speler de helft van de waarde (5 punten voor 1 winnaar, 2 punten voor 1 finalist)
Bij ex aequo wint club met meeste gewonnen finales


SAMENVATTING

18 courts

500 spelers

van topspeler tot startende competitiespeler

Internationaal deelnemersveld (België, Engeland, Frankrijk, Luxemburg)

Meer dan € 4.000 prijzengeld

De Volvo Charels Team Challenge Cup (met jackpot voor clubs)

broodjesstand / hot dogs

Sportcafé – dranken en warme maaltijden

Bespanningsdienst – badmintonstand by Speedy’s Racketshop

Overnachting vlakbij

Players party

Kortom we doen er alles aan om van het ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub hét perfecte badmintonweekend voor jou en je vrienden te maken!

Met sportieve groeten,
David Bauwens

Voorzitter
Lokerse BadmintonClub

www.lokersebc.be
Toegevoegd op : 21/03/2018 Terug naar nieuwsoverzicht »