logo   facebook      twitter
Penningmeester Badminton-Limburg
« Terug naar nieuwsoverzicht
Penningmeester Badminton-Limburg BERICHT AAN ALLE CLUBS VAN BADMINTON LIMBURG

Zoals jullie al vernomen hebben op de voorbije Algemene Vergadering zal onze penningmeester er eind 2017 mee stoppen. Dit brengt onze provinciale werking weer in nauwe schoentjes.
Zonder penningmeester kunnen we niet functioneren als Provinciale Raad. De mensen die nu in deze raad zetelen hebben al meerdere functies en kunnen er geen meer bijnemen.
Als er voor de Buitengewone Algemene Vergadering van 15/12/17 geen kandidaat voor deze post in het bestuur gevonden wordt dan zal het spook van de ontbinding van onze vereniging weer maar eens opduiken. Het is geen nieuw gegeven, in het verleden is het meermaals het geval geweest. We zijn er tot op heden altijd aan ontsnapt door de inzet van personen die onze sport een
groot hart toedragen. Ik hoop dan ook dat we er deze keer ook weer uit zullen geraken.
De gevolgen zouden anders wel eens catastrofaal kunnen zijn. Bedenk maar eens, geen Provinciale Raad betekent ook geen provinciale competitie, provinciale trainingen, provinciale Kampioenschappen en geen zomerkampen meer.
Dus als jullie iemand kennen die deze situatie uit de wereld kan en wil helpen, graag een kandidatuur voor de volgende Buitengewone Algemene Vergadering.

De Voorzitter
Luc Bertrand
Toegevoegd op : 07/09/2017 Terug naar nieuwsoverzicht »