logo   facebook      twitter
De Rode Antraciet
« Terug naar nieuwsoverzicht
De Rode Antraciet Beste sportvrienden,

De Rode Antraciet vzw werkt aan een maximale interactie tussen gevangenen en buitenwereld. Waarom? Wel, elke mens maakt deel uit van de samenleving, maar in een gevangenis is dat niet zo vanzelfsprekend.

Daarom staat Badminton-Limburg toe dat de sportwerking van de gevangenis Hasselt een oproep kan doen richting badmintonclubs via de website van Badminton Limburg!

Hieronder vinden jullie hun oproep, maar kijk ook zeker eens naar het filmpje van De Rode Antraciet

<<
Onze sportfunctionarissen zetten zich elke dag in om gedetineerden in beweging te krijgen. Omdat de missie van De Rode Antraciet (derodeantraciet.be) is om zuurstof van buiten de gevangenis naar binnen te brengen, zijn we op zoek naar teams die in de gevangenis Hasselt tegen gedetineerden willen komen spelen.

Voor gedetineerden is het spelen tegen externe ploegen een plezante ervaring alsmede belangrijk met het oog op voorbereiding op een terugkeer in de maatschappij, er komen diverse vaardigheden en attitudes bij kijken zoals discipline, respect en sportiviteit! Maar ook voor externe ploegen kan het spelen tegen gedetineerden een interessante ervaring zijn.

De sportwerking van de gevangenis kan op zondagmiddag externe ploegen ontvangen, de activiteit gaat door in de sporthal van de gevangenis Hasselt. Mogelijke data worden in overleg met de externe ploeg overeengekomen. Interesse om eens wedstrijdjes badminton te spelen tegen gedetineerden? Wenst u meer info? Contacteer dan de sportfunctionaris: nele.vanderstraeten(at)derodeantraciet.be!
>>
Toegevoegd op : 09/05/2017 Terug naar nieuwsoverzicht »