logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Account aanmaken Badminton Vlaanderen Beste sportvrienden, graag presenteer ik jullie de manier om een account aan te maken bij badmintonvlaanderen.toernooi.nl en om je in- of uit te schrijven voor tornooien. Dit aan de hand van 'screenshots'. Vanaf volgend seizoen zullen steeds meer organisatoren vragen om on-line in te schrijven ... of is het een verplichting! Eenmaal een account aangemaakt kan je daarmee steeds opnieuw inschrijven. De website om in te schrijven voor tornooien: http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Badcoach Zomerkamp 2013 We zijn volop bezig met het op poten zetten van de tweede zomereditie van het BADCOACH Badmintonkamp 2013 (15 tot en met 19 juli 2013). Het concept is er, en blijft grotendeels ongewijzigd: veel trainers, internationale trainers, individuele training van spelers, nieuwe shuttles, fysiotherapeut on court. Dit jaar trekken we nog meer de kaart van de internationale trainers. We zijn ervan overtuigd dat spelers zo veel mogelijk input moeten krijgen gedurende deze trainingsweek. Het samenbrengen van visies, trainingsmethodes, trainingsgewoontes van heel Europa blijft een hoofddoel van het kamp. Op deze manier kunnen we aan iedere speler een optimale training aanbieden. Niet alle spelers zijn gelijk en vragen dus een verschillende aanpak, training ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »