logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Vacature jeugdtrainer Leobad BC vzw Leobad BC vzw is nog steeds op zoek naar een (of meerdere) gemotiveerde jeugdtrainers! Onze speelmomenten voor de jeugd zijn op woensdag van 15u30 tot 20u30 en op zaterdag van 15u tot 17u. Het aantal uren training, aantal groepen of spelers per groep zijn allemaal bespreekbaar, zolang ze in voorgenoemde momenten vallen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer info? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via Wim Bouve (secretariaat@leobad.be of 011/750136) Sportieve groeten Leobad BC vzw
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Sportkamp Badminton Limburg 2013 Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de PBL vzw een vierdaags sportkamp voor de badmintonjeugd tijdens de zomervakantie. We zijn, op het einde van de zomervakantie, opnieuw te gast in het sportcentrum Dommelhof te Neerpelt. We geven iedereen de kans om in te schrijven. Als het kamp volzet is zal de afsluitdatum voor de inschrijvingen vervroegd worden. Wees er snel bij! Badmintonliefhebbers mogen de dagen naar de zomervakantie beginnen af te tellen. Je geduld zal worden beloont. Sportieve inzet, vriendschap en een goede sfeer gaan hand in hand tijdens de dagelijkse trainingssessies. De kwaliteitsbewaking is in handen van deskundige badmintontrainers die hun strepen al lang hebben verdiend. Daarbij wordt de aandacht netjes verspreid over technische, tactische en wedstrijdaspecten. Ook gaan we eens kijken hoe het met jou fysieke paraatheid is gesteld. Zoals steeds komen er ook enkele alternatieve uitstapjes aan bod. Deze afwisselende en toffe vierdaagse kunnen we jullie aanbieden voor de som van € 150,00 ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Account aanmaken Badminton Vlaanderen Beste sportvrienden, graag presenteer ik jullie de manier om een account aan te maken bij badmintonvlaanderen.toernooi.nl en om je in- of uit te schrijven voor tornooien. Dit aan de hand van 'screenshots'. Vanaf volgend seizoen zullen steeds meer organisatoren vragen om on-line in te schrijven ... of is het een verplichting! Eenmaal een account aangemaakt kan je daarmee steeds opnieuw inschrijven. De website om in te schrijven voor tornooien: http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Badcoach Zomerkamp 2013 We zijn volop bezig met het op poten zetten van de tweede zomereditie van het BADCOACH Badmintonkamp 2013 (15 tot en met 19 juli 2013). Het concept is er, en blijft grotendeels ongewijzigd: veel trainers, internationale trainers, individuele training van spelers, nieuwe shuttles, fysiotherapeut on court. Dit jaar trekken we nog meer de kaart van de internationale trainers. We zijn ervan overtuigd dat spelers zo veel mogelijk input moeten krijgen gedurende deze trainingsweek. Het samenbrengen van visies, trainingsmethodes, trainingsgewoontes van heel Europa blijft een hoofddoel van het kamp. Op deze manier kunnen we aan iedere speler een optimale training aanbieden. Niet alle spelers zijn gelijk en vragen dus een verschillende aanpak, training ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »