logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Bijscholing Smash BC Heinz Kelzenberg 30 mei In het kader van jeugdbadminton+ presenteert smash bc ... bijscholing door Duitse A-trainer: HEINZ KELZENBERG! Toelichting over schijn- en kapslagen, onderhandse slagen vanuit het voorveld bij dubbelspel ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Tournooi BC Visé B2-D De Badminton Club van Visé (prov. Luik) heeft het genoegen u uit te nodigen op zijn nationaal tornooi B2 C1 C2 D van 01 en 02 juni 2013 ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Opbad International mei 2013 Opbad organiseert internationaal tornooi: D-C2-C1-B2-B1 - Enkel B1 en B2 apart
op 25 en 26 mei 2013 in de gemeentelijke sporthal. Weg naar Bree 2, 3660 OPGLABBEEK - Tel: 089/81 01 69 ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Vacature jeugdtrainer Leobad BC vzw Leobad BC vzw is nog steeds op zoek naar een (of meerdere) gemotiveerde jeugdtrainers! Onze speelmomenten voor de jeugd zijn op woensdag van 15u30 tot 20u30 en op zaterdag van 15u tot 17u. Het aantal uren training, aantal groepen of spelers per groep zijn allemaal bespreekbaar, zolang ze in voorgenoemde momenten vallen. Ben je geďnteresseerd of wil je meer info? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via Wim Bouve (secretariaat@leobad.be of 011/750136) Sportieve groeten Leobad BC vzw
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Sportkamp Badminton Limburg 2013 Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de PBL vzw een vierdaags sportkamp voor de badmintonjeugd tijdens de zomervakantie. We zijn, op het einde van de zomervakantie, opnieuw te gast in het sportcentrum Dommelhof te Neerpelt. We geven iedereen de kans om in te schrijven. Als het kamp volzet is zal de afsluitdatum voor de inschrijvingen vervroegd worden. Wees er snel bij! Badmintonliefhebbers mogen de dagen naar de zomervakantie beginnen af te tellen. Je geduld zal worden beloont. Sportieve inzet, vriendschap en een goede sfeer gaan hand in hand tijdens de dagelijkse trainingssessies. De kwaliteitsbewaking is in handen van deskundige badmintontrainers die hun strepen al lang hebben verdiend. Daarbij wordt de aandacht netjes verspreid over technische, tactische en wedstrijdaspecten. Ook gaan we eens kijken hoe het met jou fysieke paraatheid is gesteld. Zoals steeds komen er ook enkele alternatieve uitstapjes aan bod. Deze afwisselende en toffe vierdaagse kunnen we jullie aanbieden voor de som van € 150,00 ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »