logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Competitie Gemenge Ploegen Seizoen 13-14 In de bijlage kunt u meer informatie vinden inzake de provinciale gemengde competitie 2013-2014.
Toegevoegd op : 14/05/2013 Lees meer »
Verslag YYC Hamme 04.05.2013 ( Guy Delforge ) Boonen en Van Nieuwkerke winnen enkel U13 - Aangezien de IPJO dit jaar plaats vond in Anwerpen was het aan de provincie Oost-Vlaanderen om de 6de en allerlaatste editie van de klassieke YYC formule te organiseren. Zoals door iedereen stilaan geweten is er vanaf volgend seizoen een heel nieuw concept voor jeugdtornooien uitgewerkt. Maar eerst nog het laatste YYC, een formule die 10 jaar garant stond voor succes. Op die manier konden de beste jeugdspelers van BelgiŽ het tegen elkaar opnemen om op die manier het Belgisch niveau naar boven te halen. Voor deze laatste editie werd een nieuwe locatie gevonden, Hamme. En het dient gezegd dat iedereen zeer enthousiast was over deze nieuwe stek. In totaal 10 velden maar met veel ruimte ertussen aangevuld met tribunes voor de toeschouwers. En ook de plaatselijke tornooiorganisatie was zeer goed maar die werden dan ook aangestuurd door de zeer ervaren Julien Nys, als hoofdscheidsrechter. Een mix die zorgde voor een vlekkeloos en waardige afsluiter ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Bijscholing footwork juni 2013 Hebad In het kader van jeugdbadminton+ project 2013 nodigt Hebad BC jullie graag uit op hun bijscholing ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Samenstelling gemengde competitie 2013-2014 Dit is de voorlopige indeling van de provinciale badmintoncompetitie Limburg 2013-2014.
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »
Bijscholing Smash BC Julien Nys KYU 23 mei In het kader van jeugdbadminton+ project 2013 nodigt badmintonclub Smash u graag uit op hun bijscholing ...
Toegevoegd op : 07/05/2013 Lees meer »