logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Yonex Belgian International Around the World - Actie Yonex Belgian International gaat de wereld rond dankzij jou! Doe mee aan de foto-actie en maak de Yonex Belgian International wereldwijd bekend.

Neem een foto van jezelf met de flyer of affiche van YBI 2013 op een leuke locatie (binnen- of buitenland) en stuur deze door naar tamara(at)badmintonvlaanderen.be, samen met je contactgegevens (naam, adres, telefoon en e-mail).

Alle foto's worden verzameld op de facebookpagina van ...
Toegevoegd op : 08/06/2013 Lees meer »
Tornooikalender 2013-2014 Wil je al een planning maken voor volgend seizoen? In bijlage vind je de tornooikalender voor 2013-2014!
Verder, voor alle info over tornooien van BadmintonVlaanderen: Badmintontornooien
Toegevoegd op : 05/06/2013 Lees meer »
Voorlopige kalender Gemengde Competitie 2013-2014 Download de bijlage om de voorlopige kalender van de gemengde competitie te raadplegen.
Aan de clubs wordt gevraagd de juiste aanvangsuren te melden aan Arthur, via: arthur.vantilt(at)skynet.be
Toegevoegd op : 05/06/2013 Lees meer »
De Link-pagina! Beste bezoeker, neem zeker ook eens een kijkje op de pagina met links!
Naast de verwijzingen naar fotopagina's (van o.a. Jo Guffens, Piet Eeckhout, ...) vind je er links naar boeiende badminton-sites!
De website 'Masterbad' is zeker de moeite waard om regelmatig te bezoeken ... Vincent Hecquet schrijft interessante artikels en bedenkingen over het reilen en zeilen binnen de badmintonwereld ... en 't is ook nog goed voor je Frans ;-)
Toegevoegd op : 04/06/2013 Lees meer »
Gemengde Competitie Vind in bijlage 'Indeling 2' voor de Gemengde Competitie seizoen 2013-2014.
Competitieverantwoordelijke: Arthur ... arthur.vantilt(at)skynet.be
Toegevoegd op : 04/06/2013 Lees meer »