logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
1
1 1
Toegevoegd op : 21/09/2013 Lees meer »
Yuhan en Lianne op YBI (+ Update) Vandaag spelen Yuhan en Lianne Tan hun eerste wedstrijd in de Sportoase te Leuven.
Rond 11.40u start voor Yuhan de eerste ronde tegen de Tsjech Jan Frohlich ... als Yuhan wint ...
Toegevoegd op : 12/09/2013 Lees meer »
Verslag sportkamp Badminton Limburg 2013 Zoals elk jaar was ons badmintonkamp opnieuw gepland tijdens de laatste week van de vakantie. En omdat voor de selectiespelers het weekend erna het eerste internationaal tornooi op het programma stond was het deelnemersaantal op 40 blijven staan ...
Toegevoegd op : 11/09/2013 Lees meer »