logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Start-to-Badminton ... Bilzerse BC Start to Badminton!
Toegevoegd op : 27/09/2013 Lees meer »
Verslag Yonex BJM Neerpelt (Guy Delforge) Iljo Van Delsen en Luca De Angelis
winnen enkel en dubbel

Het nieuwe seizoen was in dit geval ook de geboorte van een nieuw circuit. Na 10 jaar YYC, en voor mij was de formule zeker nog niet uitgemolken, werd het Yonex BJMC (Yonex Belgian Junior Master Circuit) boven de doopvont gehouden. Limburg mocht alvast de spits afbijten met het eerste ‘Zilveren’ tornooi in Neerpelt. In totaal waren er 165 inschrijvingen uit Belgie, Luxemburg en een selectie uit Noord-Frankrijk.
Zoals steeds brengt een nieuw ...
Toegevoegd op : 27/09/2013 Lees meer »
De eerste winnaars van het Yonex BJM Neerpelt Vanmorgen werd in Dommelhof Neerpelt het startschot gegeven van het Belgian Junior Master circuit (BJM).
De eerste winnaars van dit gloednieuwe circuit zijn bekend! In de discipline 'Meisjes Dubbel' waren de West-Vlaamse Siebelijn De Sutter en dubbelpartner Evy Taveirne de allereerste winnaars van dit nieuwe circuit. In een poule van 4 wisten ze alle tegenstanders te verslaan! Proficiat meisjes!
Toegevoegd op : 21/09/2013 Lees meer »