logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
PK Jeugd, Veteranen en G-sport Beste sportvrienden,

Na veel vijven en zessen is beslist om de Provinciale Kampioenschappen toch te laten doorgaan. Het aantal inschrijvingen is beperkt, vandaar dat alle disciplines gespeeld worden op ZONDAG 11 FERUARI!

Alle info vinden jullie op: PK Jeugd, Veteranen & G-sport

Supporters op post in de sporthal van Berkenbos!

Met sportieve groeten,
Badminton-Limburg
Toegevoegd op : 31/01/2018 Lees meer »
Dibad International 2018 Beste badmintonner,

Vanaf vanmorgen 09u00 zijn de inschrijvingen van het FZ Forza internationale toernooi van Dibad geopend.
Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 maart. Er kan ingeschreven worden in 6 reeksen (A - B1 - B2 - C1 - C2 en D).

Onze prijzenpot is dit jaar verhoogd naar ruim € 3.700 in cash en er zijn extra prijzen in natura voorzien voor de winnaars De prijzen in natura worden voorzien door onze partners FZ Forza en AVSportshop
De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdagavond 16 februari voor belgische spelers en op vrijdagavond 9 februari voor buitenlandse spelersi!!

Op zaterdag worden ALLE dubbels en de voorrondes in het enkelspel gespeeld, zondag starten we met het gemengd dubbel en werken we de eindfase van het enkelspel af.

We hopen alvast dat we je weer mogen verwelkomen.

Hier Inschrijven!
Toegevoegd op : 20/01/2018 Lees meer »
BK G-Badminton in Smash! Beste,


Badminton Vlaanderen en Smash bc organiseren op zaterdag 17 en zondag 18 februari in Sporthal Berkenbos het Belgisch Kampioenshap G-badminton.

Zaterdag vanaf 9 uur strijden de spelers met een mentale beperking voor hun titel.

Op zondag vanaf 10 uur is het dan de beurt aan de rolstoelbadmintonners.

Tijdens deze twee topdagen is de inkom gratis, je bent dus meer dan welkom om te komen supporteren.


Sportieve groeten,
Johan Verhagen
0473/552021
secretariaat(at)smashbc.com
Toegevoegd op : 18/01/2018 Lees meer »
Provinciale Kampioenschappen voor de Jeugd, de Veteranen en de G-Sport. Op 10 & 11 februari organiseert Smash BC i.s.m. Badminton-Limburg de Provinciale Kampioenschappen voor de Jeugd, de Veteranen en de G-Sport.

Locatie: Sporthal Berkenbos, Pastoor Paquaylaan 121, 3550 Heusden

Inschrijven: Klik hier!

Iedereen van harte welkom!
Toegevoegd op : 07/01/2018 Lees meer »
DROPSHOT (rotselaar) RECREANTEN DUBBELTORNOOI op ZONDAG 4 FEBRUARI 2018. Beste badmintonvrienden en -vriendinnen,

Naar jaarlijkse traditie nodigen we jullie graag uit op de volgende editie van het

DROPSHOT RECREANTEN DUBBELTORNOOI op ZONDAG 4 FEBRUARI 2018.

We passen opnieuw de alomgekende formule toe : alleen dubbels (heren, dames en gemengd), een gepersonaliseerd schema en zo groot mogelijke poules met de bedoeling u zoveel mogelijk te laten spelen.

We treffen elkaar in de sporthal te Rotselaar “SportOase De Meander” vanaf 08:30u. De heren- en dames dubbel starten stipt om 09:00u. De gemengde wedstrijden voorzien we omstreeks 13:30u. Gelieve u een half uurtje voor de wedstrijden aan te melden.

Deelnemen doe je voor de belachelijke prijs van 5€ voor één discipline en 8€ voor twee disciplines, ter plaatse te betalen.

Inschrijven kan per mail (info(at)dropshot-vzw.be) met vermelding van de discipline(s), uw naam en de naam van uw partner(s). Begin januari 2018 kan u ook inschrijven via onze website (www.dropshot-vzw.be). We sluiten de inschrijvingen af op woensdag 31 januari.

In afwachting van jullie inschrijving wensen we iedereen prettige eindejaarsfeesten en een gezond, voorspoedig en sportief 2018 !

Lieven Nuyttens
secretaris
Dropshot vzw

www.dropshot-vzw.be
Toegevoegd op : 01/01/2018 Lees meer »