logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
BK Elite 2019 in Anderlecht: TAN² Zijn er nog zekerheden op deze wereld? Jazeker! Lianne Tan wordt Belgisch Kampioen Badminton. En u leest dit inderdaad goed: al voor de 10de keer op rij! Dit jaar baande ze zich weer vlotjes een weg naar de begeerde beker. Focus en professionaliteit zijn de hoofdingrediënten van haar badmintonspel. Top!

Deze immer sympathieke Bilzerse heeft een al even sympathieke broer: Yuhan! Hij werd dit jaar uitgedaagd door enkele toppers van formaat. Yuhan speelt graag de shuttle rond, om dan toe te slaan bij een foutje van de tegenstander. Dit spel kon hij zich dit jaar niet permitteren, en dat wist hij op voorhand. Hij werd uit zijn comfortzone gejaagd, maar hield stand! Het leverde hem een 11de Belgische titel op. Chapeau!

Op dag 2 van deze kampioenschappen speelden nog enkele Limburgers tijdens de halve finale en de finale. Ann Knaepen, Kirstin Boonen en Birthe Van Den Berg speelden in de halve finales. Jona Van Nieuwkerke en Dylan Rosius bereikten samen de finale Heren Dubbel. Jona speelde eveneens de finale Gemengd Dubbel.

Bad’79 deed zijn uiterste best en organiseerde een mooi kampioenschap zonder noemenswaardige problemen. Dank u wel!

Op naar volgend jaar …
Toegevoegd op : 03/02/2019 Lees meer »
Dropshot International 6 & 7 april 2019 Alle informatie in bijlage!
Toegevoegd op : 07/01/2019 Lees meer »
PK Jeugd & Veteranen 2019 Jullie vinden alle informatie in bijlage!
Toegevoegd op : 29/12/2018 Lees meer »
Dropshot Rotselaar Recreanten Dubbeltornooi Beste badmintonvrienden en –vriendinnen,


Naar jaarlijkse traditie nodigen we jullie graag uit op de 18de editie van het
DROPSHOT RECREANTEN DUBBELTORNOOI op ZONDAG 3 FEBRUARI 2019.

We passen opnieuw de alomgekende formule toe : alleen dubbels (heren, dames en gemengd), een gepersonaliseerd schema en zo groot mogelijke poules met de bedoeling u zoveel mogelijk te laten spelen.

We treffen elkaar in de sporthal van “SportOase De Meander” (Vakenstraat 18, 3110 Rotselaar) vanaf 08:30u. De heren- en dames dubbel starten stipt om 09:00u. De gemengde wedstrijden voorzien we omstreeks 13:30u. Gelieve u tijdig voor de wedstrijden aan te melden.

Deelnemen doe je voor de belachelijke prijs van 5€ voor één discipline en 8€ voor twee disciplines, ter plaatse te betalen. Wie houdt van cashless betalen, kan gebruik maken van de Payconiq-app.

Inschrijven doe je via onze website (www.dropshot-vzw.be). We sluiten de inschrijvingen af op woensdag 30 januari.

In afwachting van jullie inschrijving wensen we iedereen prettige feesten en een gezond, voorspoedig en sportief 2019 !

Met sportieve groeten

Lieven Nuyttens
Secretaris
Dropshot vzw

www.dropshot-vzw.be
Toegevoegd op : 22/12/2018 Lees meer »
Recreanten Nacht Tornooi Bilzerse BC Beste Sportvrienden,

Bilzerse BC heeft het genoegen alle RECREANTEN uit te nodigen voor
hun jaarlijks NACHT-TORNOOI op zaterdag 5 JANUARI 2019.

Alle info in bijlage!
Toegevoegd op : 06/12/2018 Lees meer »