logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
Vacature Hoofdtrainer Badminton-Limburg Beste sportvrienden,

Badminton-Limburg is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In bijlage vinden jullie de vacature. Voor meer info verwijzen we graag naar jullie club en/of het dagelijks bestuur van Badminton-Limburg.

http://www.badminton-limburg.be

Met vriendelijke groeten,
Badminton-Limburg
Toegevoegd op : 14/03/2019 Lees meer »
Jeugdontmoeting Bilzerse op zaterdag 13/4/2019 Beste sportvrienden,

Bilzerse BC organiseert haar jaarlijkse Jeugdontmoeting op zaterdag 13 april 2019.
Info in bijlage en op de website van Badminton Vlaanderen.

Inschrijven Jeugdontmoeting Bilzerse BC


Met sportieve groeten,
Badminton-Limburg
Toegevoegd op : 03/03/2019 Lees meer »
BK Elite 2019 in Anderlecht: TAN≤ Zijn er nog zekerheden op deze wereld? Jazeker! Lianne Tan wordt Belgisch Kampioen Badminton. En u leest dit inderdaad goed: al voor de 10de keer op rij! Dit jaar baande ze zich weer vlotjes een weg naar de begeerde beker. Focus en professionaliteit zijn de hoofdingrediŽnten van haar badmintonspel. Top!

Deze immer sympathieke Bilzerse heeft een al even sympathieke broer: Yuhan! Hij werd dit jaar uitgedaagd door enkele toppers van formaat. Yuhan speelt graag de shuttle rond, om dan toe te slaan bij een foutje van de tegenstander. Dit spel kon hij zich dit jaar niet permitteren, en dat wist hij op voorhand. Hij werd uit zijn comfortzone gejaagd, maar hield stand! Het leverde hem een 11de Belgische titel op. Chapeau!

Op dag 2 van deze kampioenschappen speelden nog enkele Limburgers tijdens de halve finale en de finale. Ann Knaepen, Kirstin Boonen en Birthe Van Den Berg speelden in de halve finales. Jona Van Nieuwkerke en Dylan Rosius bereikten samen de finale Heren Dubbel. Jona speelde eveneens de finale Gemengd Dubbel.

Badí79 deed zijn uiterste best en organiseerde een mooi kampioenschap zonder noemenswaardige problemen. Dank u wel!

Op naar volgend jaar Ö
Toegevoegd op : 03/02/2019 Lees meer »
Dropshot International 6 & 7 april 2019 Alle informatie in bijlage!
Toegevoegd op : 07/01/2019 Lees meer »
PK Jeugd & Veteranen 2019 Jullie vinden alle informatie in bijlage!
Toegevoegd op : 29/12/2018 Lees meer »