logo   facebook      twitter
Badminton Limburg
Van harte welkom op onze website. Deze website heeft als doel u te informeren inzake het badmintongebeuren, vooral in Limburg. Hopelijk vindt u hier de informatie die u zoekt. Mocht dat echter niet zo zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u immers graag verder.
PK volwassenen & rollers Inschrijven voor PK volwassenen & rollers vanaf vrijdag 22 september via:
PK Badminton in Limburg
Toegevoegd op : 18/09/2017 Lees meer »
Penningmeester Badminton-Limburg BERICHT AAN ALLE CLUBS VAN BADMINTON LIMBURG

Zoals jullie al vernomen hebben op de voorbije Algemene Vergadering zal onze penningmeester er eind 2017 mee stoppen. Dit brengt onze provinciale werking weer in nauwe schoentjes.
Zonder penningmeester kunnen we niet functioneren als Provinciale Raad. De mensen die nu in deze raad zetelen hebben al meerdere functies en kunnen er geen meer bijnemen.
Als er voor de Buitengewone Algemene Vergadering van 15/12/17 geen kandidaat voor deze post in het bestuur gevonden wordt dan zal het spook van de ontbinding van onze vereniging weer maar eens opduiken. Het is geen nieuw gegeven, in het verleden is het meermaals het geval geweest. We zijn er tot op heden altijd aan ontsnapt door de inzet van personen die onze sport een
groot hart toedragen. Ik hoop dan ook dat we er deze keer ook weer uit zullen geraken.
De gevolgen zouden anders wel eens catastrofaal kunnen zijn. Bedenk maar eens, geen Provinciale Raad betekent ook geen provinciale competitie, provinciale trainingen, provinciale Kampioenschappen en geen zomerkampen meer.
Dus als jullie iemand kennen die deze situatie uit de wereld kan en wil helpen, graag een kandidatuur voor de volgende Buitengewone Algemene Vergadering.

De Voorzitter
Luc Bertrand
Toegevoegd op : 07/09/2017 Lees meer »
Eindrangschikking LJC 2017 Beste sportvrienden,

In bijlage vinden jullie de eindrangschikking van het LJC 2017.
We bedanken Robrecht Slechten voor het verwerken van alle resultaten!

Met sportieve groeten,
Badminton-Limburg
Toegevoegd op : 14/06/2017 Lees meer »
Start Up Toernooi Geachte heer/mevrouw,

In het eerste weekend van september 2017 organiseren wij weer ons jaarlijkse Start Up Toernooi.
Dit voor badmintonspelers natuurlijk een goede voorbereiding op de competitie.
Uiteraard zouden wij het heel leuk vinden als spelers van ons buurland BelgiŽ ook deel zouden nemen aan ons toernooi.

Bijgevoegd treft u de aankondiging, de inschrijving is reeds geopend.

Met vriendelijke groet,

Astrid Diepstraten,
Toernooicommissie Start Up Toernooi
Toegevoegd op : 04/06/2017 Lees meer »
De Rode Antraciet Beste sportvrienden,

De Rode Antraciet vzw werkt aan een maximale interactie tussen gevangenen en buitenwereld. Waarom? Wel, elke mens maakt deel uit van de samenleving, maar in een gevangenis is dat niet zo vanzelfsprekend.

Daarom staat Badminton-Limburg toe dat de sportwerking van de gevangenis Hasselt een oproep kan doen richting badmintonclubs via de website van Badminton Limburg!

Hieronder vinden jullie hun oproep, maar kijk ook zeker eens naar het filmpje van De Rode Antraciet

<<
Onze sportfunctionarissen zetten zich elke dag in om gedetineerden in beweging te krijgen. Omdat de missie van De Rode Antraciet (derodeantraciet.be) is om zuurstof van buiten de gevangenis naar binnen te brengen, zijn we op zoek naar teams die in de gevangenis Hasselt tegen gedetineerden willen komen spelen.

Voor gedetineerden is het spelen tegen externe ploegen een plezante ervaring alsmede belangrijk met het oog op voorbereiding op een terugkeer in de maatschappij, er komen diverse vaardigheden en attitudes bij kijken zoals discipline, respect en sportiviteit! Maar ook voor externe ploegen kan het spelen tegen gedetineerden een interessante ervaring zijn.

De sportwerking van de gevangenis kan op zondagmiddag externe ploegen ontvangen, de activiteit gaat door in de sporthal van de gevangenis Hasselt. Mogelijke data worden in overleg met de externe ploeg overeengekomen. Interesse om eens wedstrijdjes badminton te spelen tegen gedetineerden? Wenst u meer info? Contacteer dan de sportfunctionaris: nele.vanderstraeten(at)derodeantraciet.be!
>>
Toegevoegd op : 09/05/2017 Lees meer »